- 1836 ORGANIC GIN & VODKA -

Eighteenthirtysix

Een know-how van bijna twee eeuwen en een zorgvuldige selectie van de grondstoffen zijn het echte geheim van de kunst van het distilleren. De stokerij mikt op topkwaliteit en blijft desondanks trouw aan de eigen familietraditie en haar oude recepten. Vandaar dat aan authenticiteit en kwaliteit niet gespaard wordt.

- WAAROM BIO? -

Biologische landbouw, waar geen chemische meststoffen of pesticiden, straling of genetisch gemodificeerde granen worden gebruikt, is milieuvriendelijk en beschermt land en water. Voor de gamma “1836” worden alleen gecertificeerde biologische granen gebruikt.

Bio producten zoals de gamma “1836” ondersteunen de bescherming van onze meren en rivieren. De integriteit en de productiviteit van de bodem worden beschermd omdat pesticiden en giftige chemicaliën worden vermeden. Door het ondersteunen van biologische producten investeert u in een schonere toekomst.

Radermacher - 1836 Vodka & Gin

- 1836 ORGANIC GIN -

Eighteenthirtysix

De stokerij Radermacher, opgericht in 1836, is één van de oudste distilleerderijen van België. De 1836 Organic Gin, de eerste gecertificeerde biologische Belgische gin, is ongetwijfeld een van de getalenteerde declinaties van een knowhow van bijna twee eeuwen.

1836 Organic Gin is een pure concentratie van aromatische rijkdom en ontstaat uit een infusie in een distillaat van gecertificeerd biologisch graan van 11 vruchten, wortels en diverse planten zoals jeneverbes, bergamot, citroenschil, koriander, engelwortel, sinaasappelschil, kardemom, lavendel, vlier, kaneel en pijn.

Radermacher - 1836 Vodka & Gin

- 1836 ORGANIC BARREL AGED GIN -

Eighteenthirtysix

Ontstaan uit een infusie in een distillaat van gecertificeerd biologisch graan van planten, wortels en vruchten zoals jeneverbes, koriander, sinaasappelschil, rozemarijn, anijs, citroenschil en lievevrouwebedstro (Galium odoratum), rust de 1836 Organic Barrel Aged Gin vervolgens tijdens 6 maanden in een eiken vat van de belgische Lambertus whisky.

Radermacher - 1836 Vodka & Gin

- 1836 ORGANIC VODKA -

Eighteenthirtysix

Voor de stokerij Radermacher, opgericht in 1836, horen tot de geheimen van het distilleren de ervaring van bijna twee eeuwen en een zorgvuldige keuze van de grondstoffen.

De ampel en delicate 1836 Organic Vodka wordt geproduceerd met het beste graan uit de biologische landbouw en is de eerste gecertificeerde biologische Belgische wodka. Zijn uitzonderlijke zuiverheid verkrijgt hij van het water uit de natuurlijke bronnen van de Belgische Hoge Venen.

- GIN TONIC 1836 -

Gin 1836 + Schweppes Pink Pepper

INGREDIËNTEN VOOR ÉÉN GLAS
 • 50 ml Gin 1836®
 • 1 Schweppes Premium Mixer Pink Pepper
 • 1 takje rozemarijn
 • 1 roerlepel roze peper

VOORBEREIDING

Vul het glas met ijsblokjes. Schenk vervolgens 5 cl Gin 1836 in het glas en vul het aan met Schweppes Pink Pepper die je er voorzichtig bijgiet. Om te eindigen, garneer het glas met een takje rozemarijn en voeg het equivalent van 1 roerlepel roze peper erbij. Smakelijk!

Cocktail

- GIN TONIC BARREL 1836 -

Gin 1836 Barrel Aged + Schweppes Tonic Original

INGREDIËNTEN VOOR ÉÉN GLAS
 • 50 ml Gin Barrel Aged 1836®
 • 1 Schweppes Premium Mixer Tonica
 • 1 walnoot
 • 1 roerlepel jeneverbessen

VOORBEREIDING

Vul het glas met ijsblokjes. Schenk vervolgens 5 cl Gin 1836 Barrel Aged in het glas en vul het aan met Schweppes Tonica Original die je er voorzichtig bijgiet. Om te eindigen, garneer het glas met een geopende walnoot en voeg het equivalent van 1 roerlepel jeneverbessen erbij. Smakelijk!

Cocktail

- VODKA 1836 HIBISCUS -

Vodka 1836 + Schweppes Hibiscus

INGREDIËNTEN VOOR ÉÉN GLAS
 • 50 ml Vodka 1836®
 • 1 Schweppes Premium Mixer Hibiscus
 • 1 aardbei

VOORBEREIDING

Vul het glas met ijsblokjes. Schenk vervolgens 5 cl Vodka 1836 in het glas en vul het aan met Schweppes Hibiscus die je er voorzichtig bijgiet. Om te eindigen, garneer het glas met een ingesneden aardbei. Smakelijk!

Cocktail
left right